Λειτουργικό σύστημα τερματικού σταθμού (TOS) MarineBerth Port and Marine

MarineBerth

terminal operating system

ΓερμανικάΕλληνικάΑγγλικάΙσπανικάΓαλλικάΙταλικάΟλλανδικάΤουρκικά
Σύνδεση

Το MarineBerth είναι το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα τερματικού σταθμού (TOS) στον κόσμο για ευκολία και προσιτή τιμή.

Έχετε εξερευνήσει την ψηφιοποίηση λιμένων μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε μια θάλασσα από αινιγματικές έννοιες και δύσκολη ορολογία; Ή μήπως το λιμάνι σας εξέτασε τις διάφορες διαθέσιμες λύσεις TOS, αλλά τις βρήκε απλώς απλησίαστες; Αυτά είναι δύο κοινά εμπόδια που αναφέρονται από μικρούς και μεσαίους λιμένες που δεν έχουν ακόμη ψηφιοποιήσει τις λειτουργίες τους.

Η ψηφιοποίηση των λιμένων καταλήγει πραγματικά στη βελτίωση των ροών εργασίας και τη μείωση των σφαλμάτων, και δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από μια τιμή συγκρίσιμη με εκείνη ενός μικρού πλοίου! Είναι αλήθεια ότι τα λιμάνια είναι εξαιρετικά πολύπλοκα και ευμετάβλητα περιβάλλοντα εργασίας, και αυτό αποτελεί πρόκληση για τους προγραμματιστές συστημάτων λογισμικού λιμένων. Η τάση των προμηθευτών λογισμικού ήταν να παρέχουν λύσεις "one stop shop", οι οποίες, αν και διαθέτουν πολλαπλά χαρακτηριστικά, πολλοί λιμένες τις βρίσκουν περιττά βαριές και περίπλοκες. Αυτός δεν είναι ο τρόπος της MarineBerth.

Το MarineBerth είναι ένα λειτουργικό σύστημα τερματικών λιμένων (TOS) που παρέχει τα πραγματικά οφέλη της ψηφιοποίησης των λιμένων, επιτυγχάνοντας αυτό με απαράμιλλη απλότητα και διαισθητικότητα. Σχεδιάστηκε από την αρχή για να είναι ευέλικτο, στιβαρό, φιλικό προς τα κινητά, ελαφρύ και προσιτό. Σας προσκαλούμε θερμά να δοκιμάσετε αυτό το TOS χωρίς ανοησίες στο λιμάνι σας και να ανακαλύψετε αυτές τις σημαντικές ιδιότητες μόνοι σας.

Εικονίδιο σκάφους
Προγραμματισμός κινήσεων πλοίων
Εικονίδιο φορτίου
Καταγραφή εργασιών φορτίου
Εικονίδιο υπολογισμού
Δυναμικός υπολογισμός των εκτιμώμενων χρόνων ολοκλήρωσης (ETC)
Εικονίδιο πληρώματος
Καταγραφή των κινήσεων του πληρώματος που διέρχονται από τον λιμένα
Εικονίδιο κοινότητας
Ανάθεση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο στην ευρύτερη λιμενική κοινότητα
Εισαγωγή...

PortWatch

To MarineBerth ΤOS συμπληρώνεται τώρα με μια προαιρετική εφαρμογή επιφάνειας εργασίας. Με την ονομασία PortWatch, αυτό το λογισμικό παρέχει μια ελκυστική, διαισθητική, από το μάτι του πουλιού άποψη των λιμενικών επιχειρήσεων - ιδανική για όσους ίσως δεν συμμετέχουν ενεργά στις επιχειρήσεις, αλλά χρειάζονται μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο των όσων συμβαίνουν παρ' όλα αυτά.

Ευέλικτα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Τιμές σε δολάρια ΗΠΑ χωρίς φόρους

Βασικό

$400

ανά θέση ελλιμενισμού ανά μήνα

Επαγγελματικό

$600

ανά θέση ελλιμενισμού ανά μήνα

*Εφάπαξ χρέωση εγκατάστασης ισχύει για τις αεροφωτογραφίες PortWatch και τη διαμόρφωση της θέσης ελλιμενισμού.

Επιχείρηση

$800

ανά θέση ελλιμενισμού ανά μήνα

*Εφάπαξ χρέωση εγκατάστασης ισχύει για τις αεροφωτογραφίες PortWatch και τη διαμόρφωση της θέσης ελλιμενισμού.