MarineBerth Besturingssysteem voor Haven- en Zeeterminals (TOS)

MarineBerth

terminal besturingssysteem

DuitsGrieksEngelsSpaansFransItaliaansNederlandsTurks
Aanmelden

MarineBerth is 's werelds meest vooraanstaande terminal besturingssysteem (TOS) wegens gemak en betaalbaarheid.

Hebt u zich verdiept in de digitalisering van havens, maar stuitte u daarbij op een zee van raadselachtige concepten en lastige terminologie? Of heeft uw haven gekeken naar de verschillende TOS-oplossingen die beschikbaar zijn, maar deze simpelweg onbetaalbaar gevonden? Dit zijn twee veel voorkomende obstakels die worden genoemd door kleine tot middelgrote havens die hun activiteiten nog niet hebben gedigitaliseerd.

De digitalisering van havens komt in feite neer op het verbeteren van de werkstromen en het verminderen van fouten, en daar mag geen prijskaartje aan hangen dat vergelijkbaar is met dat van een klein schip! Het is waar dat havens buitengewoon complexe en veranderlijke werkomgevingen zijn, en dit vormt een uitdaging voor ontwikkelaars van havensoftwaresystemen. De tendens is dat softwareleveranciers 'one stop shop'-oplossingen bieden die, hoewel ze meerdere functies hebben, veel havens onnodig zwaar en ingewikkeld vinden. Dit is niet de MarineBerth-manier.

MarineBerth is een haventerminal besturingssysteem (TOS) dat de echte voordelen van havendigitalisering levert, en dit met ongeëvenaarde eenvoud en intuïtiviteit. Het is van de grond af aan ontworpen om wendbaar, robuust, mobielvriendelijk, lichtgewicht en betaalbaar te zijn. Wij nodigen u van harte uit om dit no-nonsense TOS in uw haven uit te proberen en deze belangrijke kwaliteiten zelf te ontdekken.

Vaartuigsicoon
Planning van scheepsbewegingen
Ladingsicoon
Registratie van vrachtactiviteiten
Berekensicoon
Dynamische berekening van de geschatte uitvoeringstijden (ETC)
Bemanningsicoon
Registratie van bemanning bij doorvaart van havendomein
gemeenschapsicoon
Real-time informatie delen met de bredere havengemeenschap
Introductie...

PortWatch

MarineBerth TOS wordt nu aangevuld met een optionele desktopapplicatie. Deze software, PortWatch genaamd, biedt een aantrekkelijk, intuïtief overzicht van havenactiviteiten—perfect voor diegenen die misschien niet actief betrokken zijn bij operaties, maar toch een realtime overzicht vereisen van wat er gebeurt.

Flexibele plannen naar uw behoeften

Prijzen in US dollars en exclusief belastingen

Basis

$400

Per ligplaats per maand

Professioneel

$600

Per ligplaats per maand

*Eenmalige opstartkosten zijn van toepassing op PortWatch-luchtfoto's en ligplaatsconfiguratie.

Onderneming

$800

Per ligplaats per maand

*Eenmalige opstartkosten zijn van toepassing op PortWatch-luchtfoto's en ligplaatsconfiguratie.